Interessante links

Wij selecteerden voor u een aantal links naar websites die interessant voor u kunnen zijn.
Ook een idee voor een link? Mail het ons!
 

VBO

Brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed met informatie voor de consument en de aangesloten makelaars

Funda

Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda, de huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod.

Belastingdienst / Toeslagen

Heeft u recht op huurtoeslag en hoeveel zal dat dan zijn? Zelf uw huurtoeslag berekenen op website van de Belastingdienst.

Notariskantoor Van de Ven

Notariskantoor van de Ven kent een lange traditie en een goede reputatie. De oorsprong van het kantoor gaat bijna honderd jaar terug.

Notariskantoor Piek

Het notariaat in Susteren kent een lange geschiedenis. In 1823 werd notaris Engelen tot eerste notaris van Susteren benoemd. 157 jaar later, in 1980 werd notaris Piek tot notaris van Susteren benoemd. Hij is de negende notaris van Susteren.

Notariskantoor Roerdalen

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs- kwaliteitsverhouding, snelheid van werken, een ongedwongen sfeer en een no-nonsens aanpak staat bij ons hoog in het vaandel

Limburgse Verhuiscentrale

Bij een verhuizing komt heel wat meer kijken dan het inpakken en overbrengen van uw inboedel naar het nieuwe adres. Er moet veel geregeld, geadviseerd en georganiseerd worden. Iedere verhuizing is weer anders, het is specialistenwerk. De Limburgse Verhuis Centrale is zo’n specialist.