Interessante links

Wij selecteerden voor u een aantal links naar websites die interessant voor u kunnen zijn.
Ook een idee voor een link? Mail het ons!
 

VBO

Brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed met informatie voor de consument en de aangesloten makelaars

Funda

Zoek een koopwoning, huurwoning, nieuwbouwwoning of recreatiewoning op funda, de huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod.

Het laatste nieuws op nu.nl

Dagelijks algemeen, financieel, sport-, internet-, film- en tv-nieuws. Tevens columns, interviews en ingezonden brieven.

Belastingdienst / Toeslagen

Heeft u recht op huurtoeslag en hoeveel zal dat dan zijn? Zelf uw huurtoeslag berekenen op website van de Belastingdienst.

Notariskantoor Van de Ven

Notariskantoor van de Ven kent een lange traditie en een goede reputatie. De oorsprong van het kantoor gaat bijna honderd jaar terug.

Notariskantoor Piek

Het notariaat in Susteren kent een lange geschiedenis. In 1823 werd notaris Engelen tot eerste notaris van Susteren benoemd. 157 jaar later, in 1980 werd notaris Piek tot notaris van Susteren benoemd. Hij is de negende notaris van Susteren.

Notariskantoor Roerdalen

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs- kwaliteitsverhouding, snelheid van werken, een ongedwongen sfeer en een no-nonsens aanpak staat bij ons hoog in het vaandel

Hartjes Ontwikkelvisie

Hartjes’ ontwikkelvisie (Marcel Hartjes) ondersteunt, bedenkt en realiseert nieuwe kansen in gebieds- en vastgoedontwikkeling. Dit wordt gedaan vanuit de Euregio Maas-Rijn. Uitgebreide ervaring op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling, aangevuld met sterke strategische en creatieve competenties, maakt het mogelijk om passende oplossingen te bedenken voor uiteenlopende situaties.

Limburgse Verhuiscentrale

Bij een verhuizing komt heel wat meer kijken dan het inpakken en overbrengen van uw inboedel naar het nieuwe adres. Er moet veel geregeld, geadviseerd en georganiseerd worden. Iedere verhuizing is weer anders, het is specialistenwerk. De Limburgse Verhuis Centrale is zo’n specialist.

Met erfpachtconstructie kopen? Doe maar niet!

Gaat u een woning kopen of huren? Voor velen is het nemen van deze beslissing al moeilijk. Sinds een paar jaar is er een tussenoplossing, namelijk duokoop. Is dit de kip met de gouden eieren? Bij duokoop wordt u eigenaar van de woning, maar niet van de grond. De grond is volgens Duokoop gemiddeld 35% van het totaal waard en wordt gekocht door De Nationale Grondbank. Hierdoor valt de grond voor de koper van de woning onder erfpacht en moet er een maandelijkse vergoeding (canon) worden betaald.

Recent bekeken