Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt Foto - Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt
8 foto's beschikbaar

Te huur: Aasterbergerweg 2C, 6101 AD Echt

Type object Bog overig
Perceeloppervlakte 40.000 m²
In units vanaf 50 m²
Aanvaarding In overleg

Algemeen

Diverse ruimtes beschikbaar voor diverse functies.

Centraal gelegen in het midden van Limburg in het smalste stukje Nederland vindt u deze industriële, veelzijdige locatie, gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied op 1 minuut rijafstand van de A2. Het terrein van de voormalige dakpannenfabriek anno 1900 werd in omstreeks 1979 gesloten. Sinds 2014 worden er nieuwe plannen ontwikkelt; hoog... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bog overig
Bouwperiode 2019
Aangeboden sinds Woensdag 5 september 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06480
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 september 2018
Laatste wijziging Dinsdag 5 april 2022
Bouw
Type object Bog overig
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 40.000 m²
In units vanaf 50 m²
Locatie
Ligging Aan drukke weg
In centrum
Nabij snelweg
Nabij winkelcentrum
Bereikbaarheid Afrit van de snelweg binnen 500 meter

Beschrijving

Diverse ruimtes beschikbaar voor diverse functies.

Centraal gelegen in het midden van Limburg in het smalste stukje Nederland vindt u deze industriële, veelzijdige locatie, gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied op 1 minuut rijafstand van de A2. Het terrein van de voormalige dakpannenfabriek anno 1900 werd in omstreeks 1979 gesloten. Sinds 2014 worden er nieuwe plannen ontwikkelt; hoogwaardige kwaliteit, beleving en verduurzaming zullen centraal staan in de toekomstige ontwikkelingen. De twee nog aanwezige rijksmonumentale fabriekshallen worden in 2021-2022 gerestaureerd en zullen de krachtige uitstraling van de voormalige dakpannenfabriek behouden met o.a. gietijzeren ramen en prachtige polonceau spanten. De ruimtes zullen voldoen aan de eisen van nu maar met behoud van historie.
Er komt een varia aan ruimtes te huur die een buitengewone uitstraling hebben voor een diversiteit aan functies. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de locatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

LIGGING:

Zeer gunstig gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Echt op 1 minuut rijafstand van de A2. Het terrein is centraal gelegen in midden-Limburg in het smalste stukje van Nederland wat betekent dat zowel België en Duitsland op een paar minuten afstand ligt. De locatie is zeer goed ontsloten langs zowel de Diepstraat, Aasterbergerweg en de Sint Janskamp.

PARKEREN:

Parkeren zal ruimschoots op eigen terrein gerealiseerd worden. Eveneens liggen aan de overkant op directe afstand twee ruime openbare parkeerterreinen.

METRAGE:

Diverse metrages mogelijk, van circa 50 m2 tot circa 700 m2.

HUURVOORWAARDEN:

* Aanvaarding in overleg.
* Er is sprake van verhuur met BTW.
* Huurtermijn in overleg.
* Opzegtermijn 12 maanden.
* Huurprijsaanpassing jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens
(2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).
* Zekerheidsstelling middels waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurtermijn.
* Huurovereenkomst conform huurmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

HUURPRIJS:

Huurprijs op aanvraag.

INFORMATIE:

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde informatie. Er is uiteraard geprobeerd u een zo correct mogelijk beeld te schetsen van het object.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken