Beschrijving

Diverse ruimtes beschikbaar voor diverse functies.

Centraal gelegen in het midden van Limburg in het smalste stukje Nederland vindt u deze industriële, veelzijdige locatie, gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied op 1 minuut rijafstand van de A2. Het terrein van de voormalige dakpannenfabriek anno 1900 werd in omstreeks 1979 gesloten. Sinds 2014 worden er nieuwe plannen ontwikkelt; hoogwaardige kwaliteit, beleving en verduurzaming zullen centraal staan in de toekomstige ontwikkelingen. De twee nog aanwezige rijksmonumentale fabriekshallen worden in 2021-2022 gerestaureerd en zullen de krachtige uitstraling van de voormalige dakpannenfabriek behouden met o.a. gietijzeren ramen en prachtige polonceau spanten. De ruimtes zullen voldoen aan de eisen van nu maar met behoud van historie.
Er komt een varia aan ruimtes te huur die een buitengewone uitstraling hebben voor een diversiteit aan functies. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de locatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


LIGGING:

Zeer gunstig gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Echt op 1 minuut rijafstand van de A2. Het terrein is centraal gelegen in midden-Limburg in het smalste stukje van Nederland wat betekent dat zowel België en Duitsland op een paar minuten afstand ligt. De locatie is zeer goed ontsloten langs zowel de Diepstraat, Aasterbergerweg en de Sint Janskamp.  

PARKEREN:

Parkeren zal ruimschoots op eigen terrein gerealiseerd worden. Eveneens liggen aan de overkant op directe afstand twee ruime openbare parkeerterreinen.

METRAGE:

Diverse metrages mogelijk, van circa 50 m2 tot circa 700 m2.

HUURVOORWAARDEN:

* Aanvaarding in overleg.
* Er is sprake van verhuur met BTW.
* Huurtermijn in overleg.
* Opzegtermijn 12 maanden.
* Huurprijsaanpassing jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens
   (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).
* Zekerheidsstelling middels waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurtermijn.
* Huurovereenkomst conform huurmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

HUURPRIJS:

Huurprijs op aanvraag.

INFORMATIE:

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gepresenteerde informatie. Er is uiteraard geprobeerd u een zo correct mogelijk beeld te schetsen van het object.

Kenmerken