Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73. Foto - Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73.
18 foto's beschikbaar

Te huur: Bedrijfsobject op hoogwaardig kantoren- en bedrijvenlocatie! Nabij toe- en afrit A73.

Adres: Boven de Wolfskuil 12, 6049 LZ Herten
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.700 m²
Totale VVO 1.100 m²
In units vanaf 790 m²
Aanvaarding In overleg
€ 6.250,- /mnd

Algemeen

A – LOCATIE!

Op een zichtlocatie aan de autosnelweg A 73 is recent dit representatieve bedrijfsobject gerealiseerd, bestaande uit een bedrijfshal, kantoren en eigen parkeerplaatsen.

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 1.190 m² en het object is voorzien van een uitstekend isolatiepakket en complete afwerking, waaronder een liftinstallatie, systeemplafonds, LED verlichting, toiletg... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2020
Aangeboden sinds Dinsdag 14 april 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06702
Huurprijs € 6.250,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 april 2020
Laatste wijziging Woensdag 1 juni 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.700 m²
VVO 790 m²
In units vanaf 790 m²
Kantoor oppervlakte 310 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 1.100 m²
Vrije hoogte 7,7 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark
Nabij snelweg
Lokale voorzieningen Restaurant binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 15
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Herten C 4454 Herten C 4454
Perceeloppervlakte 3.425 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

A – LOCATIE!

Op een zichtlocatie aan de autosnelweg A 73 is recent dit representatieve bedrijfsobject gerealiseerd, bestaande uit een bedrijfshal, kantoren en eigen parkeerplaatsen.

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 1.190 m² en het object is voorzien van een uitstekend isolatiepakket en complete afwerking, waaronder een liftinstallatie, systeemplafonds, LED verlichting, toiletgroepen, pantry, vloerverwarming (kantoorgedeelte) en voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

De bestemming van het object is “bedrijventerrein, bedrijven cat. 2 tot en met 3.2” (zie ruimtelijkeplannen.nl).

Indeling:

Begane grond:
hal/receptie (28 m²), kantoor/kantine (98 m²), toiletgroep (16 m²) en de bedrijfshal (790 m²).

Eerste verdieping:
hal (11 m²), kantoor (98 m²), toiletgroep (8 m²) en de technische ruimte (5 m²).

Tweede verdieping:
hal (11 m²), kantoor met pantry( 114 m²).

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken